Ismerje meg vállalatainkat

III. Happy Dog - Primavet vevőtalálkozó sikerbeszámoló

2014. 04. 01.
◂ vissza a hír listához

Rendkívüli érdeklődés kísérte Mátraházán, a Residence Hotel Ózonban 2014. 03.29-én megrendezésre került III. Happy Dog –Primavet vevőtalálkozó programját.
A természet legszebb időszaka – a tavasz – a rendezvényt csodálatos, szikrázó napsütötte időjárással ajándékozta meg. Így észrevétlenül beköltözött a résztvevőkbe a „happy-feeling”.
 
A színvonalas előadások között nagy érdeklődéssel vártuk az Interquell tulajdonosa, Georg Müller és a cég termékfejlesztője, Volker Lang úr előadásait, akik bemutatták az újonnan – 2014. júniusában – debütáló Happy Dog és Happy Cat termékportfóliót.
Ezt követően dr. Bíró Tamás a szabadforgalmú termékek szabályos forgalmazásáról tartott nagy sikerű előadást, ahol rengeteg kérdésre sikerült választ kapnia Partnereinknek.
A prezentációk záróakkordjaként, Szelei Zoltán szolgált eladás technikai praktikákkal, és arra is választ kaptunk hogyan adhatunk el többet termékkapcsolással.
A rendezvény fényét emelte Dombóvári István Stand-up comedy előadása, mely után kezdetét vette a vacsora. A várakozásnak megfelelően nagy sikert aratott a Dimenzió zenekar, akik remek hangulatú slágerekkel töltötték meg az estét.
 
Köszönjük kedves meghívott vendégeinknek, Partnereinknek a részvételt!
 
További sikeres együttműködés reményében hatékony értékesítést kívánunk az elkövetkező időszakban!


Galéria - III. Happy Dog - Primavet vevőtalálkozó