Ismerje meg vállalatainkat

Pro Universitate Mecenatúra kitüntetés

2017. 02. 28.
◂ vissza a hír listához

Dr. Varga József, a Tolnagro Cégcsoport tulajdonosa 2017. február 24-én vehette át az Állatorvostudományi Egyetem diplomaosztóján a Pro Universitate Mecenatúra kitüntetést, amelyet az egyetem érdekében végzett elkötelezett tevékenysége elismeréséért és az Egyetemi Equus Klub teljes rekonstrukciójáért ítéltek meg neki. 
A Tolnagro Cégcsoport tulajdonosa, Dr. Varga József már az egyetemi évek alatt kitűnt hallgatótársai közül. Mind az Egyetemen, majd az országos TDK-n 2. helyezést ért el, summa cum laude minősítéssel szerzett állatorvos doktori oklevelet. Mai napig nem szakadt el az István utcai Campustól. Egyetemi társaival rendszeresen találkozik, szoros kapcsolatot tart fenn a határon túli állatorvosokkal, az évfolyam találkozók rendszeres szervezője.
A hallgatók személyesen is találkozhatnak vele és munkatársaival a Takarmányozástani és Gyógyszertani előadások alkalmával, ahol a Tolnagro által forgalmazott készítményeket ismerhetik meg.
A cégcsoport sikereiben mindmáig az egyetem is rendszeresen részesül. Támogatja a Sebészeti-, a Gyógyszertani-, illetve a Belgyógyászati egyetemi tankönyvek kiadását, továbbá a Magyar Állatorvosi Kamara kiadványait. Fontosnak érzi a tehetséges diákok segítését, évről évre különdíjban részesíti a legjobb vizsgázókat, a legjobb szakdolgozatokat, így támogatja a hallgatókat a Tudományos Diákköri Konferencián, illetve a gólyatáborokat is.
A Tolnagro Csoport évről évre biztosítja a HSAVA konferencia sikeres lebonyolítását, szervezi a PrimaKatedra nevű szakmai konferenciát, ezzel is segítve a végzett állatorvosok továbbképzését, illetve a hallgatók önképzését.
Dr. Varga Józsefnek köszönhetően kerülhetett sor az egyetemi Equus klub 2016-os teljes rekonstrukciójára. Az építkezéseket teljes mértékben finanszírozta, a kivitelezést lebonyolította, melynek révén az Alma Mater „Budapest leghangulatosabb Campusa” olyan modern helyiséget kapott, amely a hallgatók, tanárok, öregdiákok összejövetelein túl színvonalas rendezvények lebonyolítására is alkalmas.

A diplomaosztóról készült fényképek Galériánkban is megtalálhatóak.

Az eseményről videó is készült, melyet IDE kattintva tekinthet meg.