Ismerje meg vállalatainkat

Új budapesti telephely!

2015. 11. 16.
◂ vissza a hír listához

Tisztelt Partnereink!
 
Örömmel értesítjük Önöket, hogy új budapesti telephelyünk nyílt 2015. november 16-án.

Címe:  
inNove Business Park, 1097 Budapest, Táblás u. 39.


Interjú Dr. Varga Józseffel, a Tolnagro Csoport tulajdonosával a nyitással kapcsolatban

Milyen célból nyitották az új telephelyüket?

Az elmúlt években vevőszámunk folyamatos emelkedése egyrészt forgalom növekedéshez vezetett, másrészt vásárlóink igénye és fogyasztói kosara is összetettebbé, szélesebbé vált, lefedve az állatgyógyászat valamennyi ágát, az állateledelek piacát, valamint igen jelentős állategészségügyi eszköz-műszer üzletágunk portfóliója is. Mivel továbbra is elsődleges célunk, hogy vevőinknek kiemelkedő szolgáltatást nyújtsunk, mára szükségessé vált egy új modern 21. századi raktárbázis kialakítása. 

Milyen előnyökkel jár vevőiknek az új telephely?

A jelentős raktár kapacitásbővítés növeli az ellátás biztonságát és ezzel párhuzamosan a budapesti telephelyünkön tárolt termék-portfólió szélességét is. Logisztikai folyamataink egyszerűsödnek, vevőinkhez gyorsabban, pontosabban és hatékonyabban jutnak el a megrendelt termékek, így továbbfejlődik a Tolnagro Csoport szolgáltatási színvonala.

Melyik üzletágakat támogatja elsősorban az új raktárbázis? 

Cégcsoportunk budapesti tagja, a Primavet Kft, jelentős ügyfélkörrel rendelkezik a PET és VET társállat piacon, így elsősorban az ő kiszolgálásukat fogja támogatni az új raktárbázis, valamint depo funkciót is ellát a haszonállat üzletág Budapest környéki vevőinél.

A raktár megnövekedett kapacitása milyen munkaerő bővüléssel jár?

A Tolnagro Csoport büszke arra, hogy az új telephely átadásával hozzájárulhat a foglalkoztatás növeléséhez. A jelenlegi létszámhoz képest 5 fővel tervezzük első körben bővíteni munkatársaink számát.

Komáromi úti telephelyükön kiskereskedelmi tevékenységet is végeznek. Az új telephelyen is számíthatnak erre a vásárlók?

Igen, elkülönítettünk az új, Táblás utcai bázison is a kiskereskedelmi tevékenységünk folytatásához szükséges területet, így ez a szolgáltatás is zavartalanul üzemel majd.

Kérjük, mutassa be röviden az új raktárbázist.

Az épületben 243 m² iroda és 2264 m² raktárterület található. 1300 raklaphelyes, magas raktár, amiben összesen 7000 polcos tároló hely áll rendelkezésre. A logisztikai folyamatokat a tárhely rendszerű raktározás, logisztikai szoftver, szállítópályás, galériás állványrendszer támogatja és természetesen kamiondokkolót is kialakítottunk.

Volt-e bármilyen fennakadás a telephelyek közötti átállás során?

Kiszállításunk mindössze egy napon, 2015. november 13-án, pénteken szünetelt, valamint kiskereskedelmi egységeink zárva tartottak, ezekről vevőinket időben értesítettük, annak érdekében, hogy ütemezni tudják rendelésüket, vásárlásaikat. Vevőszolgálatunk természetesen ezen a napon is üzemelt. Minden, a raktár nyitási projektbe belevont munkatársunk azon dolgozik hónapok óta, hogy ennél többet vevőink semmiképpen se tapasztaljanak az átállás során. 

Mit terveznek, a jelenlegi Komáromi úti épülettel?

Komáromi úti telephelyünk továbbra is nyitva lesz, a földszinten található állatgyógyszertár és PET-shop, és az emeleten elhelyezkedő eszköz-műszer üzletágunk bemutatóterme ezután is szeretettel várja vevőinket, illetve az épületben dolgozó budapesti munkatársaink irodái is itt maradnak.