Ismerje meg vállalatainkat

Cégismertető

Cégünk története
  • A Newcopharm Hungária Kft. az 1990-es évek közepén alakult Budapesten. Az USA Newco Pharma Inc. cég licensze alapján Belgiumban gyártott készítményeket forgalmazta Magyarországon.
  • A céget 2000 szeptemberében megvásárolta a Tolnagro Kft., azóta folyamatos, dinamikus fejlődés jellemzi a Newcopharm Hungária Kft-t.
  • Jelenleg kizárólagosan képviseli a Kela, Eurovet gyógyszergyárakat, Pharmagal Bio S.R., Biogance, Génia, a Mark&Chappel és a Protexin termékeit. A portfólióban szerepel néhány hazai fejlesztésű vitamin készítmény is.
  • A cég által képviselt termékek továbbforgalmazókon, nagykereskedőkön keresztül jutnak el a végfelhasználókhoz.

Tizenhárom területi képviselő, tíz adminisztrációs munkatárs illetve raktári dolgozók végzik a napi feladatokat.


A Newcopharm Hungária Kft. célja, hogy originális termékekkel illetve kiváló minőségű generikus készítményekkel legyen jelen a magyar piacon, a forgalmazáson túl minél több szakmai segítséget nyújtson a felhasználók részére. Ezért a vezetők, területi képviselők folyamatos képzésén túl külső, országosan elismert szakembereket kérnek fel rendszeresen a területen jelentkező állategészségügyi problémák megoldására.

A Newcopharm Hungária Kft. állatgyógyszerek, takarmányok, kiegészítők és eszközök forgalmazása terén minőségbiztosítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 valamint az MSZ EN ISO 14001:2005 szabvány követelményeinek.

 A Newcopharm Hungária Kft. logisztikai partnere a Tolnagro Kft.

Bővebb információ itt!